fbpx

Aksept av vilkårene

Ved å legge inn en bestilling hos Vantatech, samtykker du i å være bundet av følgende vilkår og betingelser. Vennligst les disse vilkårene nøye før du foretar et kjøp. Hvis du ikke samtykker i disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke nettsiden vår.

Bestillinger og prising

Alle bestillinger er avhengig av tilgjengelighet og aksept.
Prisene er oppgitt i NOK (norske kroner) og kan endres uten varsel.
Vantatech forbeholder seg retten til å kansellere eller avvise en bestilling etter eget skjønn.

Betaling

Betaling kreves ved bestilling. Beløpet reserveres frem til varene sendes fra oss. Vi aksepterer Mastercard, Visa, Vipps, Klarna og Walley for online transaksjoner. Alle transaksjoner behandles sikkert.

Frakt og Levering

Fraktkostnader beregnes ved utsjekking og er kundens ansvar.
Leveringstider kan variere avhengig av sted og produkttilgjengelighet. Vi sender varer fra vårt lager daglig. Normal leveringstid er 3-5 dager litt avhengig av hvor du bor.
Vantatech er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaket av eksterne faktorer.

Reklamasjon og angrerett

I henhold til norsk lov har du rett til å reklamere på mangelfulle produkter. Du kan også benytte deg av angreretten innen 14 dager etter mottak av produktet. Produkter må være ubrukte og i sin opprinnelige stand med intakte merkelapper. Kunden er ansvarlig for returfraktkostnadene.

Produktinformasjon

Vi gjør vårt beste for å gi nøyaktige produktbeskrivelser og bilder.
Vantatech er ikke ansvarlig for unøyaktigheter eller avvik.

Personvernregler

Ditt personvern er viktig for oss. Se vår personvernspolicy (https://www.vantatech.no/personvernerklaering/) for detaljer om hvordan vi samler, bruker og beskytter din informasjon.

Lovvalg

Disse vilkårene er underlagt lovene i Norge.
Eventuelle tvister skal løses gjennom voldgift i samsvar med reglene til [Lov om voldgift].

Ansvarsbegrensning

Vantatech er ikke ansvarlig for indirekte, tilfeldige eller følgeskader som oppstår ved bruk eller manglende evne til å bruke våre produkter.

Garanti

Otter Outdoors står bak alle våre kvalitetsprodukter, og vi garanterer for enhver eier at vi vil reparere eller erstatte etter vårt skjønn, ethvert produkt* som blir funnet å være defekt på grunn av en produksjonsfeil innenfor det spesifikke produktets garanti periode.

Vi følger gjeldende lovverk rundt reklamasjon, alle garantiordninger er ment som en utvidelse der dette er gjeldende.

Garantireparasjoner vil bli utført kostnadsfritt av Otter Outdoors eller samarbeidspartnere. Transport-/fraktkostnader til og fra Otter Outdoors eller en samarbeidspartnere er kundens ansvar. Alle andre forpliktelser eller ansvarsområder, inkludert tap av bruk, ulemper, kommersiell tap og følgeskader, er hermed ekskludert.

Produsentens garanti gjelder ikke for produkter som har vært utsatt for ulykker, justering, feil installasjon, feil bruk, misbruk, modifikasjon, forsømmelse, reparasjon, inkludert, men ikke begrenset til, feil vedlikehold eller bruk av uautoriserte deler eller tilbehør. Garantien gjelder ikke for sprukne vinduer, tårer i teltet eller ødelagte/bøyde stenger på grunn av overdrevne vindforhold eller uovervåket bruk, eller mindre kosmetiske feil!

*Otter Outdoors forbeholder seg retten til å endre produktmodeller, funksjoner og design uten å pådra seg noen forpliktelser om å inkorporere slike endringer i allerede fullførte produkter eller de som er i hendene på forhandlere eller forbrukere. Otter Outdoors-produkter som blir reparert eller erstattet under denne garantien, kan eller kan ikke inneholde disse endringene.

Garantier vil ikke bli dekket uten original kvittering for kjøpet og bilder av det skadede produktet. Garantier gjelder ikke for gulv- eller displaymodeller, ut-av-boksen-modeller, varer som selges ut eller utgåtte varer.

Produkt kategori Garanti periode
Shelter Accessories 5 År
Electrical and Lighting 2 År
ATV Accessories 5 År
Trailers 5 År
XT Hideout 5 År
XT Pro Series 5 År
XT Series 5 År
Sleds 5 År
Pro Sleds 5 År
Sport Sleds 5 År
Pro Sled Combo 5 År

Kontaktinformasjon

Vantatech AS
Titangata 10A, 1630 Gamle Fredrikstad
E-post: post@vantatech.no
Telefon: +47 45 43 42 80

Disse vilkårene kan oppdateres eller endres fra tid til annen. Vennligst sjekk vår nettside for den siste versjonen.